Во хотелот „Хокеј“ во Шведска гостите спијат во соби во кои владее температура од минус пет степени, но токму затоа хотелот стана вистинска светска атракција. Изграден е од 30.000 литри замрзната вода, а со цел мразот во собите да не се одмрзне собите, ходниците и сите други простории не се топлат, а гостите во хотелот мора да спијат на минус пет степени целзиусови.
Хотелот постојано има гости и резервациите мора да се направат денови порано.