Голферот Тајгер Вудс (41) ја изневерувал Кристин Смит со поранешната девојка Ерика Херман. Кристин ги фатила Тајгер и Ерика во кревет така што сега Тајгер остана без двете девојки.

„Кристина се посомневала дека ја мами, но таа верува дека е грешка затоа што се надевала дека Вудс ќе се смени“ изјави близок пријател, додавајќи дека Кристин се чувствува непријатно и е лута.
Двојката беше заедо повеќе од половина година.

Ерика Херман е менаџер на неговиот ресторан во Флорида. Тие имаа проблеми бидејќи Тајгер бил многу љубоморен.
Петгодишниот брак на Вудс со Елин Нордеген бил прекинат поради тоа што, според негово признание, ја изневерувал со сто жени. 15 од нив јавно признаа дека му биле љубовници.