Дедото на Тамара се обидел да му пресуди на Тодоров

Според неофицијални информации во екс миниситерот за здравство Никола Тодоров пукал дедото на малата Тамара Димовска која што почина чекајќи Фондот за здравство да и одобри операција во странство.

Тамара почина еден ден откако решението за одобрување парични стредства стигнало до нејзините родители.

Дедото на Тамара Љупчо Стојановски е на возраст од 57 години а живее во селото Долно Караслари, Велешко.