Ќерката на Доналд Трамп и актерка Марла Неапол во изминатите девет месеци, откако нејзиниот татко дојде на власт, ретко се појавува на официјалните церемонии и во јавноста.
Но, 24 годишната Тифани не пропушти да ги изненади сите со своето појавување во Белата куќа во чест на доаѓањето на Денот на благодарноста. Заедно со својата постара сестра Иванка Трамп, најмладата ќерка на претседателот со широка насмевка гордо одеше пред толпата на новинари и службеници.

Времето го помина главно во друштво на нејзината сестра која се појави со својот сопруг Џеред Кушнер и децата, кои со нетрпение ги очекуваат да обичаите за овој празник. Иако речиси никогаш не ги видовме заедно, наследниците на Трамп покажаа колку се блиски и колку си значат едни на други.