Загрепчанец го испратил насилникот со куршум сред чело

Педесет и седум годишен жител на Загребската населна Нови Петрушевац ја истрпел првичната тортура од 32. годишен сограѓанин (Ј. М) со криминално досие, но кога сето ја минало мерката, го зел пиштолот што го поседувал со дозвола и со еден куршум го убил несаканиот гостин.

Целиот настан имал историја на семејни недоразбирања и нерасчистени имотно правни односи, а според крим техниката се завршило изненадувачи ладнокрвно и неверојатно прецизно.