Меѓу две средби во набиената агенда при вчерашната посета на Приштина, премиерот Зоран Заев, замолил за кратка пауза – да испуши цигара.

Се разбира, домаќините му го овозможија тоа.

Македонскиот премиер за време на официјалната посета во Косово се сретна со премиерот Рамуш Харадинај, со претседателот Хашим Тачи и со други високи функционери пренесе eMagazin.