Кендал и Кајли со нова колекција

Се попопуларните полусестри на Ким Кардашијан, Кендал и Кајли, денеска ја презентираа новата колекција облека за летната сезона. Промоцијата секако одеше со голема забава која дополнително треба да ги возбуди нивните приврзанички и потенцијални купувачи, и да ги натера да се упатат кон нивните продавници.

Кајли објави делови од новата колекција на Инстаграм.