Словачкиот атлетичар Јозеф Урбан е апсолутен хит на социјалните мрежи деновиве откако бркајќи подобро време на трката во Кошице заборави дека нешто му излегло од шорцевите. 31 годишниот Урбан на крајот заврши како десетти и со подобрување на своето најдобро време за цели 27 секунди, но и со „размавтан“ полов орган што подолго му го гледаа и навивачите на целта и поширок ТВ аудиториум низ преносот.

Кој знае, можеби е тоа и добро и отвора нови перспективи. Да речемо во филмовите за возрасни.