„Времето не лечи рани. Никогаш не сум бил на неговиот гроб, јас немам сила да го направам тоа дури и по десет години. Никогаш повеќе не пуштив ниту една од песните што тој ги пееше. Не можам“ изјави неодамна менаџерката на Тоше, Љиљана Петровиќ. Но, во неделата таа објави фотографии од гробот на музичарот.

„Од мојата неодамнешна посета на Крушево“ напиша Лилјана на фотографиите, а нејзините пријатели ѝ дадоа поддршка.

Петровиќ беше во автомобилот со Тоше на 16 октомври 2007 година, кога тој загина во сообраќајна несреќа. Таа тогаш се здоби со сериозни повреди.

„Октомври и овој период потоа секогаш се најтешки за мене. Тоа е време што е исклучително тажно“ изјави Љиљана.