Осамна снимка од синот на Бин Ладен(ВИДЕО)

ЦИА објави видео снимка од бракот на синот и потенцијалниот наследник на Осама бин Ладен, која била меѓу документите пронајдени по убиството на лидерот на Ал каеда, објавија светските медиуми.
Видеото е дел од повеќе од 470.000 документи што ги објави ЦИА и го прикажува Хамза бин Ладен, кој претходно беше виден само на фотографии од раното детство.

SHARE