Познатата пејачка и водителка ја очекува својата прва принова

Бојана Скендеровска и нејзиниот сопруг Васко го очекуваат своето прво дете. Вљубениот парот е во брак веќе 2 години и со голема возбуда ја чекаат својата принова.