Порнографија од скриена камера(ВИДЕО)

Секоја година во јужна Кореа се случуваат илјадници сексуални злоупотреби направени со скриени камери, а снимките потоа се дистрибуираат на социјалните мрежи.
Но, благодарение на новата полициска кампања, трагачите по „возбуди“ и интернет –воајер можат да останат шокирани…
Тајното снимање со видео камера и споделувањето на снимките на интернет е казниво дело во Јужна Кореа за што е предвидена затворска казна над пет години.

SHARE