Селена Гомез со новиот хит за ова лето (видео)

Младата американска пејачка Селена Гомез ја сподели со јавноста новата песна “Bad Liar” која предизвика многу позитивни реакции. Оваа песна според многумина ќе биде хит за ова лето.

По “It ain’t me” во соработка со Кygo, ова е вториот камбек на Селена по рехабилитацијата. Во јавноста се зборуваше дека оваа песна е за нејзиното момче Тhe Weeknd, но овие озборување набрзо беа отфрлени.