Случајност или ……. (фото)

Интервјуто на лидерот на опозицијата на ТВ Алфа вчера на дигиталниот код за програмата на телевизијата беше опишано со зборовите кои што можете да ги прочитате на сликата погоре.

Пред ненајавената промена на програмата на ТВ Алфа  во терминот на интервјуто требаше да биде емитуван филмот “Испрати го во пеколот”.

Сепак некои не веруваат дека ова е обична случајност.

SHARE