„Човек на човек да не е говедо“ – Бутел 1, Западен Балкан

Жител на населбата Бутел 1 во Скопје со несекојдневен апел до возачите што секојдневно му се паркираат пред врата.

„Биди човек, а не говедо“, им порачал тој на несовесните возачи.

Искрено и од срце.

Оставете коментар