Арачиново заштитена зона, нема казни ни санкции

Loading...

Полицаецот Дејан Саздов открива дека во атарот на општината Арачиново не важат македонските закони кои предвидуваат казни за сообраќајни прекршоци а оваа практика не е нова.

Саздов вели дека за да се заштитат возачите кои гравитираат во овој дел од Скопје полицијата не им издава кочани со казни на полицајците и со тоа тие се немоќни дури и ако некој вози 200 км на час или без дозвола, пишува а1он.мк

1 Коментар

  1. A koga bilo inaku. I tie bile za EU. I na Eu i e dosta od enklavi kade sto drzavata nema pristap.

Comments are closed.