Бакнато пенкало, шеги и тролања рој (ФОТО)

Пенкалото со кое генсекот на НАТО Столтенберг го потпиша домументот за Македонија а кое што веднаш потоа го бакна премиерот предизвика огромен број коментари на социјалните мрежи.

Оваа емотивна реакција на премиерот Заев беше пречекана со поздрави но и со многу повеќе критики и шеги.

На социјалните мрежи се појавија и вакви гиф коментари и готографи од страна на редовните “тролови”

2 Коментари

 1. Такво наљив перо у уста хоќе и овај једна . много хоќе кожне .

 2. ПРОСТИТУТЦИЈА ! ДРЖАВНА! За што се работи? За пари, секако! Нематеријалното го заменивме за материјалната корист. Со договорот од Преспа!
  Продажба на свети вредности за пари: https://infomax.mk/wp/видеозаев-се-проституира-мицкоски-го/
  СДСМ / Заев ќе има материјална корист!
  Се работи за ПРОСТИТУИРАЊЕТО НА НАЦИОНАЛНИОТ ИДЕНТИТЕТ!
  ИДЕНТИТЕТОТ за Пари!
  Предмет на РАСПРОДАЖБАТА е НАЦИОНАЛНИОТ ИДЕНТИТЕТ!
  РАСПРОДАЖБАТА НА ЧЕСТ И ДОСТОИНСТВОТО! А за материјалната корист!
  Државната ПРОСТИТУТЦИЈА и ЈАВНО и МЕЃУНАРОДНО САМО-ПОНИЖУВАЊЕ и САМО-ПОДБИВАЊЕ! САМО-НАВРЕДУВАЊЕ!
  Со Договорот јавно признавме пред светот дека сме „фалсификатори и крадци на туѓа историја и идентитетот” и дека половина век „ЛАЖНО СЕ ПРЕТСТАВУВАМЕ”, а всушност немаме својот идентитет! Дека нашиот е предмет на фалсификување и продажба или арбитрарна лажна креација!
  Со договорот јавно признаваме дека НЕМАМЕ достоинството и лице! Дека сите сме аморални!
  СДСМ со договорот го посрами народот и државата!
  Македонското лице и образ Влада го замени за пари!!
  ПРОСТИТУИРАЊЕТО НА НАЦИОНАЛНИОТ ИДЕНТИТЕТ!
  ИДЕНТИТЕТСКА ПРОСТИТУТЦИЈА !

Comments are closed.