Советникот за странски инвестииции на премиерот Зоран Заев,Љубе Бошкоски, денеска беше исвиркан на прославата по повод големиот празник Илинден.

На одбележувањети на годишнината од Илинденското востание во Крушево,  Бошкоски кој со кренати раце сакаше да го поздрави народот, беше дочекан со извици на негодување.

1 Коментар

  1. ЕТЕ ТОЈ ,,БРАТ,, НА ВРЕМЕТО ОД МВР НА ЕКС ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Б.Т. СО ЦЕВКА ВО КАБИНЕТОТ МУ СЕ ЗАКАНУВАШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ НА ПРЕСС И ДА ИЗЈАВИ ,,ТОА И ТОА,,. ПОТОА СО ПОМОШ НА БУЧКО И СО СЛУЖБЕНО ВОЗИЛО ЗАМИНА ЗА ХРВАТСКА А ЈОХАН ВО ПИЏАМИ ГО ЗЕМАА ОД ДОМА И ДА ЗАМИНЕ ВО ХАГ. БУЧКО СЕ ПЛАШЕШЕ ОД НАРОДОТ И ГО ОДВЕДЕ ВО ХРВАТСКА И ОД ТАМУ ДА ГО ЗЕМАТ ВО ХАГ. ЕТЕ ЗА КАКВИ ,,ПАТРИОТИ,, А СЕГА ПРЕДАВНИЦИ СЕ РАБОТИ.

Comments are closed.