Нема вести да се прикажат

Последни вести

Салтирова Давидовски: Заменете ги чоколадата за децата со позитивна комуникација

Ана Салтирова Давидовски е социјален работиник кој има магистрирано на менаџмент на човечки ресурси, Менаџер за човечки ресурси во АМСМ, NLP (неуролингвистичко програмирање) Тренер...

Зошто Македонија прифатила Erga omnes, открива премиерот

Во отворена програма на Телма премиерот Заев откри зошто Македонија го прифатила принципот Erga Omnes односно земјата да има едно име за сите употреби,...

Заев: Не баравме да се смени името на аеродромот ,,Македонија” во Солун

Македонија во преговорите со Грција се согласила со промена аеродромот Александар Велики во Скопје но не барала Грција да го смени името на аеродромот...

Гласот ЗА е глас и за УЧК – Адвокатка на убијците на 8 “Тигри”...

Артене Исени, адвокатка на дел од членовите на Кумановската група јавно лобира на 30 септември 2018 година, Албанците да гласаат "ЗА" на референдумот...