Нема вести да се прикажат

Последни вести

Нов дебакл на министерот Димитров на Твитер

Шефот на дипломатијата доживеа нов дебакл на социјалната мрежа Твитер откако на неговиот пост не доби директна јавна поддршка од никого. Во својата порака на...

Прото тема: „Виножито“ на иста линија со скопските власти

Се покажа дека кругови во Грција кои говорат „словенски јазик“ се на иста линија со раководството на Скопје, обидувајќи се заеднички да ги искористат...

Ние сме Македонија: Истрага и Трамп веднаш да го отповика амбасадорот Бејли

Не ја потценувајте моќта на народот кога волјата е непроценливо голема за да го одбранат суверенитетот на својата земја, објавува движењето Ние сме Македонија...

ММДЧП бара опозицијата да ја спречи промената на името

"Знаеме дека „Владата“ на СДС – донесена на власт од страна на САД – се најголемите предавници во историјата на Македонија. Но ВМРО-ДПМНЕ, како...