Фетаи: Можеме да очекуваме да забремени и Пецов

„Постојано е болен, повреден. Сега скршил прешлен што ќе заздравел за 1 месец. Во иднина, можеме да очекуваме дека ќе забремени.

Предлагам да се издвои Митко Пецов од оваа постапка“, побарала обвинителката на СЈО Фатиме Фетаи на денешнпто судење за предметот „Шамари во Центар“, пренесува порталот „Сакам да кажам“.

Судијата Душан Јосифов донесе одлука да го издвои во посебна постапка Пецов и да го продолжи судењето во кое е обвинет и екс-премиерот Никола Груевски.

3 Коментари

  1. boze mi oprosti mnogumina “trudni” se stanati mnogu poodamna ama i so segasnive transebacista moit i toa da se slucit !….nekoj na nekogo ke mu go klatit ili mandalono ili produkto ot musko-musko ebacenje ! ! ! !

  2. Тој Пецов после толку тортура нема да затрудни ама сигурно ќе заврши во умоболница!
    А кога е во прашање бременоста, луѓето се прашват дали ти Фати-ме-изнад-јајца може да зтрудниш и знаеш ли како се прави тоа, покажуваш толку голема омраза кон се човечко, па горниот е во гољама диљема шо да праи со тебе!

Оставете Коментар