Како поминала средбата Заев – Иванов (ФОТО)

Стиснатата тупаница додека гледа право во очите на гостинот е најдобриот показател како минала средбата на која премиерот Заев заедно до министерот Димитров го информирале претседателот Иванов за договорот со Грција.

Понатамошен коментар не е потребен.

5 Коментари

  1. Да. Никаков коментар не е потеребен. Знаеме дека е луд.

Comments are closed.