Милошоски за Столтенберг: Прво лупа на масата па преде како маче

Екс министерот за надворешни работи и актуелен орв човек на комисијата за надворепни работи на Собранието со коментар за однесувањето на првиот човек на НАТО Јенс Столтенберг во Брисел.

“Кога зборуваше дека Македонија мора да си го смени името и Уставот, генералниот секретар на @NATO @jensstoltenberg наредбодавно тропаше по говорницата. Сабајлето на појадокот со @POTUS Трамп, предеше како маче”, напиша Милошоски.

2 Коментари

  1. Пази богати. Генерален секретар на НАТО и Милошоски!? Бог и шеширџија! И уште шеширџијата прави мајтап!?

  2. Пази богати екс министер и бејлиев пушач. Оваа една сама за на сур.а е вредна.

Comments are closed.