МВР ги готви специјалците, Комитите на протест за името (ФОТО)

Врвот на МВР е вознемирен откако денесла навивачката група на Вардар повика на протест.

Во МВР се во тек подготовки за протестот кој се оценува како јавен собир од највисок ризик за чие што обезбедување ќе бидат кориатени повеќе специјални единици на полицијата.

10 Коментари

  1. Ќе ви дојдат на помош вашите истомисленици, вашите браќа од „Златна зора“ од Грција. И тие се незадоволни од договорот. Нема никаква разлика помеѓу нив и вас. Вие сте едно исто.

  2. Ako i eden policaec digne raka na narodot togas narodot treba da krene protiv policijata so site raspolozivo sredstva i da se napravi nitu eden policaec da se oseka bezbeden koga ke izleze od doma bidejki tie se tuka da go branat narodot da ja branat Makedonija a ne da gi branat predavnicite na Makedonija.

  3. Предавници на Македонија се оние кои се против договорот. Предавници во Македонија се оние кои имаат исти желби како што има грчката „Златна зора“ и грчките националисти.

Comments are closed.