Не, Бугарите не влегоа во Скопје, ова е само проба (ФОТО)

Автобус на Јавното Сообраќајно претпријатие во Скопје предизвика вџашеност и коментари од граѓаните на кои не им е јасно како може возило на ЈСП да вози патници со странски регистерски таблички.

А автобусот е еден од двата на електричен погон кој врши тест превоз на патници и кои помалку ја загадуваат околината.

Вториот е со германски таблички и сообраќа на линијата број 5.

SHARE