Петар Арсовски зажали што влезе во дуел со Бил Николов (ВИДЕО)

Македонскиот аналитичар Петар Арсовски и претседателот на Македонското меѓународно движење на човекови права на англискиот сервис на Турската телевизија.

Арсовски сигурно зажалил за настапот во емисијата.

Линк до видеото

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1831459690271259&id=1130850880332147

4 Коментари

  1. Нормално е да зажали секој кој влегува во дуели со типови како овој Николов, Пандов, Сотир Костов, Оливер Андонов и сл. Не може да се дебатира за планетата Земја со некој што тврди дека Земјата е плоча. Потребно е соговорникот да има барем минимум разум.

  2. ПО ПРАЌАЊЕ ПИСМОТО НА МНР ДО 190 ДРЖАВИ ЗА НОВОТО ИМЕ РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, АКО ИВАНОВ НЕ ПРЕЗЕМЕ ПРОТИВ-МЕРКИ, ТОЈ КАКО ПРЕТСЕДАРЕЛ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ПРЕЗИМА НА СЕБЕ ИСТОРИСКАТА ОДГОВОРНОСТ!

Comments are closed.