Премиерот што не сакаше да каже Македонија (ВИДЕО)

Колегите од офф.нет.мк го фатиле премиерот на Мак……. како се плаши да го изговори името на својата земја Мак….

Видете го видеото во кое ни се најавува во колку незгодни ситуации ќе влеземе ако договорот со Грција влезе во сила.

Право на off.net.mk

2 Коментари

Comments are closed.