Проф. Ванковска и Борјан Јовановски конечно се согласија (ФОТО)

Новото референдумско прашање треба да гласи:

Дали сте за Ванковска или за Меркел?

5 Коментари

  1. Меркел и Ванковска!? Бог и шеширџија. Не поставувајте вакви прашања, затоа што ќе се види колку има глупави во нашиот народ. Некои ќе гласаат и за шеширџијата.

  2. Меркел е канцеларката што не ја почитува одлуката на Бундестагот Германија да ја признае Македонија со уставното име и канцеларка што ја поддржа Грција во кршењето на Времената спогодба на НАТО самитот во Букурешт во 2008 година. Безобразно е инаку странец да се меша во референдум во друга држава.

Оставете Коментар