Крик за Македонија на режисерот на Трето Полувреме и Балкан Кан: Секогаш моја, никогаш Северна (ВИДЕО)

Еден ден кога нас ќе нè нема, а кога нашите правнуци ќе посакаат да стават рака на срце, на тоа помислува Режисерот Дарко Митревски во својата драматична видео порака од Холидув до македонската јавност. Стравувајќи дека нашите наследници никогаш нма да не споменат заради нашите грешки, тој во видеото насловено Со љубов за Македонија порачува “ Секогаш моја, никогаш Северна“.

9 Коментари

  1. Што сакаше да каже „писателот“? Меле како празна воденица.

  2. Остана ли некој што не е „предавник“? Целото ВМРО-ДПМНЕ отиде на бацирака кај Бејли.

    • Никој во Македонија не се плаши од САД освем шиптарите и СДСМ кои сакаат што подлабоко да се напикаат во газ на САД, но и САД и не Ве ценат со ваша гротескна потчинетост, бидејќи знаат дека од лигави подмолни луѓе и кукавици како Вас немаат никаква корист! Од таквите како Вас шиптарчиња од СДСМ сите се гнасат! Лигуш еден!

  3. Дали ќе се организираше илинденско востание ако ДАМЕ,ПИТУ,ГОЦЕ отидоа во МАЈКАВИ Америка да си ги ладат револверите покрај океанот и со полно срце љубов ги бодрат браќата македонци останати во ова проколнато парче света земја исполнето со предавници на сопствениот народ ?

Comments are closed.