Српска медиумска посла (ФОТО)

Дел од српските медиуми што не можат да го поканат Шешељ во студио да ламентира дека Македонците се неосвестени Срби си гледаат сеир во Македонија и тресат глупости што ним им одговараат.

3 Коментари

  1. И во Србија има жолт печат, не само кај нас. Овој споменатиот српски весник е како Либертас или Слободен печат во Македонија. Кич и шунд!

    • Од ЕУ нема да се откажеме, но ако Хан и цело ЕУ продолжи едногласно да навива за Заев и СДСМ, а го прават ова на дневна основа, можеби еден ден стварно ќе се откажеме од НАТО.
      Но во едно се согласувам, српските весници пред се работат за Тираж и паричка и постојано пласираат сензационалистички вести и се она што мислат дека може да се продаде на неписмена раја.

Оставете Коментар