Твит на денот: Премиерот зборува сам за себе (ВИДЕО)

2 Коментари

 1. не е симпатично туку е застрашувачко кога некој за себе говори во трето лице, има многу примери за тоа во што најчесто се изродува таквото пореметување.
  Сепак збориме за човек кој за себе вели дека е ЦРПНАТ, па не треба многу објаснувања и црпнатоста доволно говори сама по себе.
  Туку, една работа не е баш јасна, дали се работи за виц на векот или е тоа навистина така.
  На повеќе мед-пресститутки има вест дека црпнатиов бил најсериозниот кандидат за нобелова награда, е сеа треба да бидеме загрижени, затоа што прв услов за добивање на оваа “престижна“ награда е да се предизвика најмалку една ВОЈНА (нпр. Обама направи 3 така да тој потполно го исполни тој услов), …
  ПРАШАЊЕТО Е, ДАЛИ ОВОЈ ЦРПНАТИОВ НАВИСТИНА ЌЕ НАПРАВИ ВОЈНА??????
  и со тоа ќе го исполни условот за на надгробниата плоча стои дека е добитник на тааа “престижна“ награда!?

  П.С.
  за оние кои …, условот за добивање на нобелова награда е да предизвика услови за доволно надгробни плочи на своите сонародници или другите сеедно (условот е мин. бројка од 10.000 надгробни плочи!).

Оставете Коментар