Амди Бајрам одушевен од премиерот Заев

„Се гледа дека вие се залагате за народот и како идете ќе бидете добар за секото“, рече претеникот Амди Бајрам, откако денес доби одговор од премиерот Зоран Заев на прашањето какви мерки ќе преземе владата за надминување на сиромаштијата.

„Се залагама за закон за бесплатно лекување“, одговори меѓу другото премиерот,  пренесе „Фокус“.

Партијата на Амди Бајрам беше во коалиција со ВМРО-ДПМНЕ, а по локалните избори тој стана независен пратеник.

SHARE