Браво за Најчевска, Тричковски, Трајаноски и Орданоски

Новинарот и аналитичар Драган Милосавлевиќ на свој начин, преку иронија, ги коментира последните навреди упатени кон 200 интелектуалци кои објавија проглас за името.

Во неговиот став, кој го објавува порталот „оффнет.мк“, новинарот вели дека штом мудреци како наведените во насловот ги навредуваат Ванковска, Силјановска или Росоклија, тие мора да се во право.

Целиот став на Милосавлевиќ на offnet.mk

SHARE