Брат Љубе советник за странски инвестиции на Заев

Љубе Бошкоски, лидерот на Обединети за Македонија, според извори од неговата партија вчера добил понуда од премиерот Зоран Заев да му биде советник за странски инвестиции.

Како што објави либертас.мк Бошкоски со задоволство го прифатил понуденото место и во иднина работна задача ќе му биде да го советува премиерот при привлекување на странски инвестиции.

SHARE