Навивачите на Ботев кои и во Македонија правеа проблеми, па четворица беа задржани во Крива Паланка, експлодираа дури во Тирана каде ги нападнаа навивачите на Партизани. И интересно иако помалубројни Бугарите биле тие што провоцирале конфликт по кој има и повредени.

Лошо снимено, но видео што добро прикажува како се одвиваше инцидентот.

 

 

 

SHARE