(ВИДЕО) Вардарци се заслужни за најгледаното видео на Балканот

Над 350 илјади луѓе за само 12 часа го виделе видеото снимено од новинар на специјализираниото магазин за ракомет „Балкан хандбол“

Најгледаното ракометно видео на овие простори е снимено за време на првичната прослава на играчите и навивачите на Вардар по победата против Барселона. Го снимил новинарот Џорџе Певчевиќ од Балкан Хендбол.

Slavi se u Kelnu!

Slavi se u Kelnu!

Posted by Balkan-Handball.com on Saturday, June 3, 2017

SHARE

Оставете коментар