(ВИДЕО) Крадец побарал спас во полициска станица

Непознатиот кинески крадец кој на една млада жена и го украл мобилниот телефон може слободно да се кандидира за најглуп криминалец на светот откако по кражбата наместо да бега во непознат правец се упатил во полициска станица. Инцидентот што се случил во кинескио град Жензен по кој телефонот е вратен на девојката а крадецот останал в затвор е забележан на видеото од мониторинг камери.

 

SHARE