Градежна безбедност рамна на нула (видео)

Работници во студентскиот дом фрлаат шут од највисоките катови а граѓани на Карпош бараат градоначалникот Стефан Богоев да го обезбеди објектот откако некои од нив за малку не настрадале.

Видеото на следниот линк

https://m.facebook.com/groups/883203825068334?view=permalink&id=1637001409688568

SHARE