Груевски мува не го лази, СЈО го гони за 155 милиони евра а тој во посета на Охрид

Лидерот на ВМРО – ДПМНЕ продолжува со јавните настапи на кои промовира проекти и планови кои што се започчнати од времето кога тој беше премиер.

Денеска Груевски според охридскиот портал Охриднет ќе го посети Плаошник, автопатот Кичево – Охрид како и други проекти во охридско – струшкиот регион

Груевски од пред три дена е главен осомничен од истражната постапка за криминал вреден 155 милиони евра само во еден случај кој го води Специјалното јавно обвинителство.

SHARE