Димче Николовски-режисер во Битолскиот народен театар

На новата сцена на народниот театар во Битола под негова палка денеска ќе биде изведена премиерат на претставата „Грета од Фауст“ од Луц Хибнер. Со самото тоа младиот режисер од Битола, Димче Николовски, според Expres е човек на денот.

SHARE