Дуетот на Мајли и Аријана одушеви во Манчестер (видео)

На хуманитарниот концерт во Манчестер гледачите имаа ретка можност да ја чујат “Don’t Dream It’s Over” во исполнение на Аријана Гранде и Мајли Сајрус. Хитот од 1986. година на австралискиот рок бенd Краудед Хаус, одново, и одново звучи одлично. Но и пријателките се супер инспирирани.

SHARE