Чудо едно како Премиерот на Црна Гора Душко Марковиќ се воздржа кога беше турнат од Доналд Трамп, во делот од самитот на НАТО во Брисел, кога дојде ред за фотографирање.

58. годишниот правник од Мојковац, Марковиќ, во ситуацијата покрај сите видни личности, и пред голем број камери, успеа да не изреагира, а многумина се подготвени да признаат дека би реагирале, ако ништо друго, тогаш барем инстинктивно.

SHARE