Емили Ратајковски блеска во Кан

Американскиот модел Емили Ратајковски приуствува на филмскиот фестивал во Кан и секако не пропушти да направи мала фото сесија, а за тоа го одбра најубавото можно место, француското крајбрежје. Избравме три фотки кои ја прикажуваат 25 годишна убавица во полн сјај.

 

SHARE