Како ИТ инжинер би го решил проблемот со името?

Твитер и Фејсбук активистите понекогаш имаат одлични решенија, за жал најчесто нивните решенија не се спроведливи во дело кога е во прашање политиката.

Еве едно духовито решение за грчко – македонскиот спор за името

SHARE