Кога ќе пораснеме сакаме да бидеме „Вмровци“ (ВИДЕО)

„Дебата“ за пратенички прашања во Собранието што драматично потсетува на еден друг „режим“.

Во видеото на а1он како Амди го фали премиерот, а заменикот-спикер повикува на почитување на Деловникот.

SHARE