Последни вести

Од СДСМ тврдат дека тие ќе состават влада

Висок функционер на СДСМ за Дојче Веле тврди дека „нивната коалиција има обезбедено мнозинство што ќе ја формира на новата влада“.

Арсовски: СДСМ да објави со кого „се ќердсосаа“ за влада

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ Димче Арсовки, јавно го повика СДСМ каже со кого направиле парламентарно мнозинство, како што тврдат, откако други...

Доктор предупредува: Скопје може да помине полошо од Бејрут!?

Доктор Ненад Лазаров на социјалните мрежи предуѕпреди на опасноста која му се заканува на Скопје од ОХИС, каде има 14-тонска цистерна со...

Хирошима: 75 години од првиот напад со атомска бомба во историјата

Со оглед на значењето на 75-годишнината од фрлањето на првата атомска бомба над Хирошима, при шро загинаа 140.000...