Кој е модниот хорор на неделата ?

Марија Кери е позната по прекрасниот глас , но и пи бујните облини кој секогаш сака да ги истакне. Тоа многу често го прави со гардероба со доста  мал број како и овој пат , но за жал пак е моден хорор.

SHARE