Богатите луѓе кои уживаат во луксузни домови, кужи, станови, едноставно сакаат да уживаат и кога кампуваат.

„Марки Мобил“ е компанија која се занимава со производство на најлуксузните камп приколки, а нивни главен адут во моментов е „Палатата Елемент“, караван со тераса на покривот, коктел бар и луксузна главна спална со загреани подови. Патниците во неа ќе можат да печат и скара. Иако е долга 12 метри, може да достигне забрзување од 150 км / ч.

SHARE