Мојо.мк: 12 подобри предлози за име на скопскиот аеродром

Во својата сатирична анализа порталот мојо.мк два преглед на 12 предлози подобри од новото име на Меѓународниот Аеродром Скопје.

Аеродром Битола, Апостол Павле втор профил, космодром Андон Ќосето се дел од предлозите.

Сите предлози на следниов линк http://mojo.mk/article/12-iminja-koi-mozhevme-da-mu-gi-dademe-na-aerodrom

SHARE