Напаѓачот на Тодоров имал профил на Фејсбук

Само една слика без други достапни информации има на профилот на дедото на малата Тамара на фејсбук.

Љупчо Стојановски од велешкото село Караслари кој денеска со пиштол пукаше во екс министерот за здравство Никола Тодоров на својот профил не дава повеќе информации за себе за тие што не му се пријатели на оваа социјална мрежа.

Според достапните информации тој има 24 пријатели од земјава и од странство

 

SHARE